+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwolle

In Zwolle zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zwolle die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Zwolle

Zwolle is van oudsher een belangrijk knooppunt in het landelijke KPN glasvezelnetwerk en behoort tot één van de vier belangrijkste glasvezel knooppunten van Nederland. De grote centrale aan de Parkstraat in de historische binnenstad van Zwolle is opgenomen in de belangrijkste landelijke glasvezel backbone en vormt daarmee het hart van de Zwolse Cityring, die in meerdere lussen door de stad loopt. Dit zorgt ervoor dat vrijwel overal in Zwolle snel internet beschikbaar is via een breedband verbinding tegen gunstige voorwaarden.

Glasvezeltarieven in Zwolle

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Zakelijk glasvezel aanvragen in Zwolle

De levertijd van een glasvezel verbinding is afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde doorlooptijd van aanvraag tot oplevering bedraagt drie tot vier maanden. Als speciale vergunningen nodig zijn om onder een snelweg, spoor of ondergrondse leidingstraat door te moeten, kan de levertijd soms oplopen.