+31 76 - 5331331

Glasvezel Ter Steeghe in Zwijndrecht

Op het bedrijventerrein Ter Steeghe in Zwijndrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijk glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Ter Steeghe

De levertijd van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Ter Steeghe komt er een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertagende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen), tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Is het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang dat u 24 x 7 in verbinding staat met het internet? Dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitstekende oplossing. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.