+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenvliet in Zwijndrecht

Alle bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenvliet in Zwijndrecht kunnen worden aangesloten op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om via uw zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u hiervoor keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Deel uw glasvezelverbinding op Molenvliet

Wanneer u kosten wenst te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Hiet is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige- en maandelijkse kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.