+31 76 - 5331331

Glasvezel Groote Lindt in Zwijndrecht

Op bedrijventerrein de Groote Lindt in Zwijndrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Groote Lindt aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezlverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er over de verbinding kunnen worden afgenomen. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.