+31 76 - 5331331

Glasvezel De Geer in Zwijndrecht

Op bedrijventerrein de Geer in Zwijndrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten op dit terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt afnemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s tegen een meerprijs.

Levertijd van een glasvezelverbinding op de Geer

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Geer. Het opleveringsproces is uitgewerkt in 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...