+31 76 - 5331331

Glasvezel Bizz Center in Zwijndrecht

Op het bedrijvencentrum Bizz Center in Zwijndrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. In de straten van het bedrijvencentrum kunnen bedrijven tegen standaard tarieven beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De maandelijkse kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u verbonden bent met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan twee verbindingen van verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie helpen u graag bij het kiezen van een redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Deel uw glasvezelverbinding op Bizz Center

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens zijn gewenste diensten af bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.