+31 76 - 5331331

Glasvezel Bakestein in Zwijndrecht

Op het bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel op Bakestein

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk dan beschikt u over een toekomstvast groeipad, zowel qua diensten als qua internetsnelheid. Met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid altijd aan elkaar gelijk zullen zijn. Daarnaast is het mogelijk om over één verbinding meerdere diensten af te nemen, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Dit alles in combinatie met een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Bakestein

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.