+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwijndrecht beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven overal in de gemeente gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zwijndrecht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zuid-Holland ligt Zwijndrecht. Zwijndrecht behoord tot de regio Drechtsteden en telt zo'n 44.400 inwoners. Tevens ligt ook het Drierivierenpunt in Zwijndrecht, wat de drukst bevaren route van Nederland is. Zwijndrecht is goed bereikbaar zowel per auto via de Rijksweg A16 (Afritten 22 en 23) als via het openbaar vervoer met de trein of (water)bussen.

Meer informatie over glasvezel in Zwijndrecht

Zwijndrecht beschikt over een centrale aan de Koninginneweg. Van hier vertrekken diverse ringen naar de woonwijken en bedrijventerreinen. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf eenmaal is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor uw bedrijf.

Glasvezeltarieven in Zwijndrecht

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.