Glasvezel Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwijndrecht beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven overal in de gemeente gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zwijndrecht

Zwijndrecht beschikt over een centrale aan de Koninginneweg. Van hier vertrekken diverse ringen naar de woonwijken en bedrijventerreinen. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Zwijndrecht beschikt over diverse bedrijventerreinen. Er zijn op al deze bedrijventerreinen mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Groote Lindt

Op bedrijventerrein Groote Lindt ligt al vele jaren een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten. Bedrijventerrein Groote Lindt is het grootste bedrijventerrein van Zwijndrecht.

De Geer

Op bedrijventerrein De Geer is sinds 2010 een glasvezelring aanwezig. Dit netwerk is een van de eerste glasvezelringen die in Zwijndrecht zijn aangelegd en waarop na jaren van voorbereiding ook de eerste bedrijven zijn aangesloten. Alle bedrijven die op De Geer zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Bakestein

Bedrijventerrein Bakestein beschikt sinds 2017 over een eigen glasvezelnetwerk. Voor de aanwezigheid van dit netwerk liepen bedrijven tegen hoge aansluitkosten aan. Dankzij een succesvol vraagbundelingstraject is het glasvezelnetwerk uiteindelijk gerealiseerd kunnen worden. Dankzij de aanwezigheid van het glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over razendsnel internet.

Overige bedrijvenlocaties in Zwijndrecht

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Zwijndrecht goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Develpoort, Molenvliet, Rivieroever en Ter Steeghe zijn gevestigd kunnen ook tegen gunstige voorwaarden beschikken over een snelle internetaansluiting.

Glasvezeltarieven in Zwijndrecht

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.