Glasvezel Klooster in Zweeloo

Op het bedrijventerrein Klooster in Zweeloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Klooster

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Klooster komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Doe de Glasvezel postcodecheck