+31 76 - 5331331

Glasvezel Klooster in Zweeloo

Op het bedrijventerrein Klooster in Zweeloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Klooster

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Klooster komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te handelen. Data en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. IP Visie biedt haar klanten een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten aan waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie een uitstekende oplossing hiervoor. Interesse in de voordelen van VoIP telefonie? Neem dan contact op met een van onze consultants.