+31 76 - 5331331

Glasvezel Zweeloo

In Zweeloo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Zweeloo heeft een eigen centrale die gesitueerd is aan de Hoofdstraat (Zlo). Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid voor bedrijven om bijna overal in Zweeloo tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zweeloo die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Zweeloo

In Zweeloo zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Zweeloo aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding bedraagt standaard 1 Gbit/s. Met dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, u heeft hierdoor de mogelijkheid om over slechts één enkele verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.