+31 76 - 5331331

Glasvezel Zweeloo

In Zweeloo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Zweeloo heeft een eigen centrale die gesitueerd is aan de Hoofdstraat (Zlo).

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zweeloo die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Controleer uw glasvezeltarieven in Zweeloo

In Zweeloo zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Zweeloo aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.