+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwartsluis

In Zwartsluis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwartsluis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Zwartsluis

Zakelijk Glasvezel in Zwartsluis kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Zwartsluis.

Deel uw glasvezelverbinding in Zwartsluis

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.