+31 76 - 5331331

Glasvezel De Weeren in Zwanenburg

Op bedrijventerrein de Weeren in Zwanenburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op De Weeren

Zakelijk Glasvezel kent voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein De Weeren zijn eigen unieke tarieven. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) aangesloten kan worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met onze unieke Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen van 1 Gbit/s naar 10 Gbit/s!