+31 76 - 5331331

Glasvezel Boesingheliede in Zwanenburg

Op het bedrijventerrein Boesingheliede in Zwanenburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime van uw glasvezelverbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Wanneer uw glasvezelverbinding redundant is uitgevoerd, dan heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over redundantie en welke vorm(en) van redundantie het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Boesingheliede

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor dienen wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, deze zijn dus afgeschermd van de overige partijen.