Glasvezel Zwanenburg

In Zwanenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwanenburg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zwanenburg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zwanenburg, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Weeren
  • Boesingheliede

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezel verbinding een goede oplossing. U heeft hierdoor zekerheid over de uptime van uw verbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het toepassen van redundantie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een dubbel uitgevoerde verbinding van verschillende providers die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.

Controleer uw glasvezeltarieven

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voor iedere bedrijfslocatie in Zwanenburg uniek. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie worden bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten kunnen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk.


Zwanenburg maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer