Glasvezel Zwanenburg

In Zwanenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwanenburg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zwanenburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen De Weeren en Boesingheliede.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een goede oplossing. U heeft hierdoor zekerheid over de uptime van uw verbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het toepassen van redundantie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een dubbel uitgevoerde verbinding van verschillende providers die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om zeker te weten dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten ook welke redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie passen en aansluiten.

Controleer uw glasvezeltarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zwanenburg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voor iedere bedrijfslocatie in Zwanenburg uniek. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie worden bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten kunnen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Zwanenburg.


Zwanenburg maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer