+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwaanshoek

In Zwaanshoek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie lopen gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een selectie kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Deel uw glasvezelverbinding in Zwaanshoek

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo op kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn niet zichtbaar voor andere partijen.


Zwaanhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer