+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vogelsang in Zwaagwesteinde

Op het bedrijventerrein De Vogelsang in Zwaagwesteinde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan maakt u gebruik van de techniek VoIP (Voice over IP). VoIP-telefonie kent meer mogelijkheden dan het traditionele telefoonverkeer over een analoge verbinding. Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Oplevering van uw zakelijke glasvezelaansluiting op Vogelsang

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden voor het realiseren van een nieuwe aansluiting. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Vogelsang komt een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook enkele factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als de bouwvak, vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...