+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostersingel in Zwaagwesteinde

Op het bedrijventerrein Oostersingel in Zwaagwesteinde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Oostersingel bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt aanvragen. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Oostersingel

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Oostersingel een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.