Glasvezel Zwaagwesteinde

In Zwaagwesteinde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwaagwesteinde beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen gunstige condities bedrijven kunnen beschikken over een breedband verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zwaagwesteinde

Zwaagwesteinde (Fries: De Westereen) beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. In 2013 is besloten om het huidige kopernetwerk te vervangen voor een Fiber-To-The-Home (FTTH) glasvezelnetwerk. Vanwege de landelijkheid en de hoge kosten was dit een uniek project, waarbij naast Zwaagwesteinde meerdere woonplaatsen zijn aangesloten. Het glasvezelnetwerk in Zwaagwesteinde zorgt ervoor dat bedrijven naast razendsnel internet gebruik kunnen maken van de nieuwste technologische mogelijkheden.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Zwaagwesteinde

Zwaagwesteinde beschikt over twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen ligt een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

De Vogelsang

Op bedrijventerrein De Vogelsang ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die een vestiging in de straten van het terrein hebben kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Oostersingel

Bedrijventerrein Oostersingel beschikt eveneens over een glasvezelnetwerk. Op vrijwel het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen aanwezig. Hierdoor kunnen gemakkelijk aansluitingen gerealiseerd worden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Zwaagwesteinde

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Er zijn een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag aangevraagd worden. Wilt u een zakelijke glasvezelaansluiting realiseren voor uw bedrijfspand in Zwaagwesteinde? Neem dan contact op met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.


Zwaagwesteinde maakt onderdeel uit van de gemeente Dantumadeel