+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark WFO-West in Zwaagdijk

Op het bedrijvenpark WFO West in Zwaagdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor Internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Bedrijvenpark WFO-West aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Vestiging(en) verbinden met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.