+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark WFO-Oost in Zwaagdijk

Op het bedrijventerrein WFO-Oost in Zwaagdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven beschikken over Zakelijk Glasvezel. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein WFO-Oost

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein WFO-Oost komt er een hoop kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden onderverdeeld onder verschillende partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen door verschillende factoren vertragingen optreden. Denk dan aan factoren als vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt meegeleverd over een glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst zijn er een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk, Ethernet-VPN en nóg veel meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten net zolang blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelaansluiting is bereikt.