Glasvezel Zwaagdijk

In Zwaagdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwaagdijk beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zwaagdijk die gevestigd zijn op de bedrijvenparken WFO-Oost en WFO-West.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit groeipad van verschillende aanvullende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om over slechts een verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Tarieven & mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Zwaagdijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zwaagdijk zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. Een bepalende factor voor de tarieven die geldig zijn op uw bedrijfslocatie is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijk is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen.