+31 76 - 5331331

Glasvezel Westfrisia in Zwaag

Op het bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaard kosten worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op WestFrisia

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere aangegeven te worden welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de verbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen. Data en telefonie worden gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van IP? Dan kunt u gebruikmaken van SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde functionaliteiten te huren met Hosted Telefonie.