Glasvezel De Oude Veiling in Zwaag

Op het bedrijventerrein De Oude Veiling in Zwaag ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het bedrijventerrein De Oude Veiling heeft een oppervlakte van 10 hectare.

Controleer glasvezeltarieven in De Oude Veiling

Zakelijk Glasvezel in De Oude Veiling kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in De Oude Veiling.

Glasvezelverbinding delen in De Oude Veiling

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.