+31 76 - 5331331

Glasvezel De Oude Veiling in Zwaag

Op het bedrijventerrein De Oude Veiling in Zwaag ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein De Oude Veiling

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Oude Veiling kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw bedrijfspand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in De Oude Veiling.

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein De Oude Veiling

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde fysieke bedrijfspand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.