Glasvezel Zwaag

In Zwaag zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zwaag beschikt over uitstekende mogelijkheden zowel op het gebied van Zakelijk Glasvezel als koper, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen beschikken over een breedband verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Zwaag

In Zwaag zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Westfrisia

Bedrijventerrein Westfrisia beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Door de aanleg van dit glasvezelnetwerk worden bedrijven die op het terrein gevestigd zijn in staat gesteld om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden. Westfrisia is met een oppervlakte van ruim 90 hectare hét grootste bedrijventerrein van Zwaag.

De Oude Veiling

Op bedrijventerrein De Oude Veiling is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Het glasvezelnetwerk is na een revitalisering in 2015 op het terrein aangelegd en daarbij is ook meteen een geavanceerder camerabeveiligingssysteem aangelegd. Doordat dit camerasysteem is aangesloten op het glasvezelnetwerk zijn er al diverse inbraken opgelost dankzij haarscherpe camerabeelden. Alle bedrijven die op bedrijventerrein De Oude Veiling zijn gevestigd kunnen tegen gunstige voorwaarden ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijke glasvezelverbindingen beschikken standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten. De modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt ervoor dat het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie de capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs verhogen naar 10 Gbit/s.