+31 76 - 5331331

Glasvezel De Stoven in Zutphen

Op het bedrijventerrein de Stoven in Zutphen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op de Stoven

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Stoven kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Interesse in de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Stoven? Voer dan een Postcodecheck uit voor een accuraat overzicht.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om gemakkelijk eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.