+31 76 - 5331331

Glasvezel Revelhorst in Zutphen

Op het bedrijventerrein de Revelhorst in Zutphen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de verbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel op Revelhorst aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Er zijn een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.