+31 76 - 5331331

Glasvezel De Mars in Zutphen

Op het bedrijventerrein De Mars in Zutphen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst is het mogelijk om meerdere aanvullende diensten af te nemen over de verbinding. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van uw glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel op de Mars aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Ook dient uw keuze om een managed of een unmanaged glasvezelrouter af te nemen opgegeven te worden in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants.