+31 76 - 5331331

Glasvezel Zutphen

In Zutphen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zutphen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zutphen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Zuthpen

De Zutphense glasvezelring heeft als belangrijkste middelpunt de centrale aan de Oudewand. Van hier lopen diverse ringen door de stad warrdoor vrijwel overal voldoende mogelijkheden zijn voor een breedband verbinding. Zutphen heeft nog een tweede centrale namelijk aan de Leestense Enkweg. Vanuit hier wordt het zuidelijk deel van Zutphen voorzien van snelle internet verbindingen via ADSL en VDSL.

Deel uw glasvezelverbinding in Zutphen

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er wel nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden, wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zutphen

In Zutphen zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Zutphen, dan kunt u hiervoor een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Overige bedrijvenlocaties in Zuthphen

Den Elterweg, de Vijver, Eefde West, Lage Weide, Walburgstate