Glasvezel Zutphen

In Zutphen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zutphen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Zuthpen

De Zutphense glasvezelring heeft als belangrijkste middelpunt de centrale aan de Oudewand. Van hier lopen diverse ringen door de stad warrdoor vrijwel overal voldoende mogelijkheden zijn voor een breedband verbinding. Zutphen heeft nog een tweede centrale namelijk aan de Leestense Enkweg. Vanuit hier wordt het zuidelijk deel van Zutphen voorzien van snelle internet verbindingen via ADSL en VDSL.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Zutphen

Zutphen heeft een aantal bedrijventerreinen. Op de meeste bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk beschikbaar waarop bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden. Bedrijven die op bedrijventerreinen zijn gevestigd waar nog geen glasvezelnetwerk ligt hebben de mogelijkheid om op individuele basis toch gewoon aangesloten te worden. Alle bedrijventerreinen van Zutphen worden beheerd door Parkmanagement Zutphen

De Mars

Op bedrijventerrein De Mars ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden over een razendsnelle internetverbinding te beschikken. Bedrijventerrein De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland.

Revelhorst

Bedrijventerrein Revelhorst beschikt ook over een eigen glasvezelinfrastructuur. Op vrijwel het gehele terrein zijn de benodigde glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden aangesloten kunnen worden. Dit geldt ook voor bedrijven die zijn gevestigd op De Revelhorst II, III en IV.

De Stoven

Op bedrijventerrein De Stoven kunnen bedrijven ook van een zakelijke glasvezelverbinding gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Zutphen

Naast de grootste bedrijventerreinen van Zutphen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Den Elterweg, de Vijver, Eefde West, Lage Weide en Walburgstate kunnen ook gewoon worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Zutphen.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Zutphen

In Zutphen zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Zutphen, dan kunt u hiervoor een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.