+31 76 - 5331331

Glasvezel De Ambachten in Zundert

Op het bedrijventerrein de Ambachten in Zundert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding kan er op een veilige en betrouwbare manier worden getelefoneerd. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Ambachten aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden vermeld. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.