Glasvezel Zundert

In Zundert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Kastanjelaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de diverse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Zundert

Tevens loopt er een belangrijke glasvezelroute door de Molenstraat in Zundert. Bedrijven in de buurt van de Molenstraat kunnen daardoor relatief gunstig worden aangesloten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt.

Bedrijventerreinen in Zundert

Zundert beschikt over een aantal bedrijventerreinen die zijn gelegen in verschillende kernen van de gemeente. Op alle deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid.

Beekzicht

Bedrijventerrein Beekzicht beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein zijn er lege buizen en vezels aanwezig, waardoor bedrijven er gemakkelijk een glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

De Ambachten

Op bedrijventerrein De Ambachten is het voor bedrijven ook mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Business Centre Treeport

Dankzij de uitgebreide digitale infrastructuur in Zundert, is er de mogelijkheid voor bedrijven die zich op dit terrein willen gaan vestigingen om relatief eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties in Zundert

Naast de grootste bedrijventerreinen van Zundert kennen ook andere bedrijvenlocaties uitstekende mogelijkheden voor zakelijke glasvezelverbindingen. Zo zijn er ook goede glasvezelvoorzieningen op Hofdreef, Molenzicht en Industrieweg.