+31 76 - 5331331

Glasvezel Zundert

In Zundert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Vanuit de centrale aan de Kastanjelaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de diverse Zundertse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zundert die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Zundert

Tevens loopt er een belangrijke glasvezelroute door de Molenstraat in Zundert. Bedrijven in de buurt van de Molenstraat kunnen daardoor relatief gunstig worden aangesloten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en de contractduur.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar koppelt, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Zundert

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.