Glasvezel Zundert

In Zundert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Kastanjelaan vertrekken diverse glasvezelringen naar de diverse Zundertse wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Zundert

Tevens loopt er een belangrijke glasvezelroute door de Molenstraat in Zundert. Bedrijven in de buurt van de Molenstraat kunnen daardoor relatief gunstig worden aangesloten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en de contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Zundert

Zundert beschikt over een aantal bedrijventerreinen die zijn gelegen in verschillende kernen van de gemeente. Op alle deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid.

Beekzicht

Bedrijventerrein Beekzicht beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein zijn er lege buizen en vezels aanwezig, waardoor bedrijven er gemakkelijk een glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

Naast een uitstekende uitstekende bereikbaarheid van bedrijventerrein Beekzicht via de autosnelweg A16, beschikt het bedrijventerrein ook over een glasvezelnetwerk. Dit zijn belangrijke voordelen om hier te vestigen.

De Ambachten

Op bedrijventerrein De Ambachten is het voor bedrijven ook mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Business Centre Treeport

Dankzij de uitgebreide digitale infrastructuur in Zundert, is er de mogelijkheid voor bedrijven die zich op dit terrein willen gaan vestigingen om relatief eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Het Business Centre Treeport is een thematisch grensoverschrijdend bedrijventerrein dat gelegen is langs de A16 dat momenteel in ontwikkeling is. Het terrein is een internationale ontwikkeling van Treeport en overschrijdt de grenzen van Nederland en België. Het terrein zal in twee fasen worden opgeleverd, waarbij fase 1 in 2021 opgeleverd zal worden. Het Business Centre Treeport zal beschikken over een oppervlakte van maar liefst 60 hectare, waarvan slechts 10 hectare in België ligt, en is uitstekend ontsloten dankzij de A16. Kijk voor meer informatie over het Business Centre Treeport op www.businesscentretreeport.eu.

Overige bedrijvenlocaties in Zundert

Naast de grootste bedrijventerreinen van Zundert kennen ook andere bedrijvenlocaties uitstekende mogelijkheden voor zakelijke glasvezelverbindingen. Zo zijn er ook goede glasvezelvoorzieningen op Hofdreef, Molenzicht en Industrieweg.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar koppelt, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten. Er is ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Zundert

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.