+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidwolde

In Zuidwolde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De belangrijkste schakel in het netwerk is de centrale aan de Steenberger Esweg. Van hier lopen diverse ringen door Zuidwolde.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zuidwolde die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Zuiderkerkes.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. IP Visie heeft een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan met een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie? Dan kunt u alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.

Beschikbaarheid Zakelijk Glasvezel in Zuidwolde

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten zijn echter afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw pand op grotere afstand is verwijderd van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten behoorlijk kunnen oplopen. Reden hiervoor is dat de glasvzelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden.