Glasvezel Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zuidoostbeemster beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om nagenoeg overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.

Redundante glasvezelverbinding in Zuidoostbeemster

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.