+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidoostbeemster

In Zuidoostbeemster zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor Internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Zuidoostbeemster

Op elke locatie in Zuidoostbeemster gelden unieke glasvezeltarieven. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Zuidoostbeemster met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Redundante glasvezelverbinding in Zuidoostbeemster

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.