+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Bolwerk in Zuidlaren

Op bedrijventerrein Het Bolwerk in Zuidlaren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Bolwerk

Zakelijk Glasvezel kent in het geval van een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Deze doorlooptijd heeft alles te maken met de inrichting van het opleveringsproces. Zo komt er een hoop kijken om een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Bolwerk te realiseren en bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen of meer. Daarnaast zijn er ook diverse vertragende factoren die kunnen optreden waardoor de levertijd verder wordt vertraagd. Dit zijn zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer..