+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidhorn

In Zuidhorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zuidhorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven van Zakelijk Glasvezel in Zuidhorn

In Zuidhorn zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan zullen deze tarieven aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Zuidhorn.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Zuidhorn

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie een drietal standaard contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Zodra de initiële contractduur is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet ondertekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.


Zuidhorn maakt onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier