Glasvezel Zuidbroek

In Zuidbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zuidbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit groeipad verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw wat het mogelijk maakt om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Zuidbroek

In Zuidbroek gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Zuidbroek.


Zuidbroek maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen