Glasvezel Zuidbroek

In Zuidbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zuidbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met glasvezel

Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit groeipad verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw wat het mogelijk maakt om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kunnen wij op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 100 Gbit/s.

Datacenter Groningen

In Zuidbroek bevindt zich Datacenter Groningen, dat gevestigd is aan de Beneluxweg 4, 9636 HV. Het datacenter is carrier en provider neutraal, wat inhoud dat wij als IP Visie hier ook snel internet en andere vormen van connectiviteit kunnen leveren.


Zuidbroek maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen