+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenweg in Zoutelande

Op het bedrijventerrein Molenweg aan de noordkant van Zoutelande is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding delen op de Molenweg

Een zakelijke glasvezelverbinding is te delen met meerdere partijen. Door een glasvezelverbinding te delen met 1 of meerdere partijen kan er worden bespaard op de kosten. Een vereiste om een glasvezelverbinding te kunnen delen is dat alle partijen gevestigd moeten zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal bij het delen van een glasvezelaansluiting worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige/maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere deelnemers kan vervolgens rechtstreeks bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, hier wordt iedere partij individueel voor gefactureerd. Diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Bellen over uw zakelijke glasvezelaansluiting

Via uw glasvezelaansluiting is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. IP Visie biedt hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale met de voordelen van IP inzetten met een SIP-trunk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kunt u deze functionaliteit met Hosted Telefonie huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.