+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosthoek in Zoeterwoude

Op het bedrijventerrein Oosthoek in Zoeterwoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oosthoek

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is omdat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Daarnaast wordt de doorlooptijd voor het grootste deel bepaald door de inrichting van het proces. Het gehele proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen, met verscheidene vertragende factoren. U zou dan kunnen denken aan zaken als vorst, tekort aan capaciteit, obstakels op de route, gesloten seizoenen, maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.