+31 76 - 5331331

Glasvezel Grote Polder in Zoeterwoude

Op het bedrijventerrein Grote Polder in Zoeterwoude ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het bekendste voordeel van Zakelijk Glasvezel is uiteraard dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet, met snelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger (op aanvraag). Daarnaast is het zo dat bij Zakelijk Glasvezel de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten te leveren. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelverbinding.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Grote Polder

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Grote Polder geldt een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Grote Polder veel komt kijken. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...