+31 76 - 5331331

Glasvezel Barre Polder in Zoeterwoude

Op het bedrijventerrein Barre Polder in Zoeterwoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met glasvezel

Door 2 of meer bedrijfspanden te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Vestigingen koppelen doormiddel van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Voor een optimale Quality of Service kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een Ethernet-VPN om uw locaties te koppelen of om een eigen IPSEC-tunnel op te zetten met firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk leuker omdat er gebruik wordt gemaakt van een VLAN om een directe koppeling op te zetten naar uw serverapparatuur.

Deel uw glasvezelverbinding in Barre Polder

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.