Glasvezel Zoeterwoude

In Zoeterwoude zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zoeterwoude beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Zoeterwoude

In Zoeterwoude zijn drie bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Barre Polder

Op bedrijventerrein Barre Polder zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Grote Polder

Op bedrijventerrein Grote Polder ligt een glasvezelnetwerk. Al in 2008 waren bij een uitbreiding van het parkmanagement plannen aanwezig voor een betere beveiliging en de aanleg van een glasvezelnetwerk. Om medewerking van de gevestigde bedrijven te krijgen werden deze allemaal persoonlijk benaderd, waarna in 2009 een plan kon worden opgemaakt voor de beveiliging en aanleg van het glasvezelnetwerk. Mede dankzij de medewerking van de bedrijven beschikt het terrein naast goed parkmanagement nu ook over een goede beveiliging en een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Oosthoek

Bedrijven die op bedrijventerrein Oosthoek gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om ook van glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere (online) diensten af te nemen over een enkele verbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Tevens zijn glasvezelverbindingen uiterst betrouwbaar en worden er up-time garanties van wel 99,9% afgegeven. Naast dit kent Zakelijk glasvezel nog veel meer voordelen.

  • Toekomstvast
  • Modulair & schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger