+31 76 - 5331331

Glasvezel Zoeterwoude

In Zoeterwoude zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Zoeterwoude beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Zoeterwoude die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Zoeterwoude

IP Visie levert glasvezel in combinatie met snelle internet toegang voor bedrijven en instellingen op alle postcodes die beginnen met 2381 en 2382.

De gemeente Zoeterwoude is al langere tijd in gesprek met KPN en Ziggo om een glasvezelnetwerk in het dorp aangelegd te krijgen. Tot op heden is dat helaas niet gelukt ondanks het feit dat een motie van de VVD enkele jaren geleden is aangenomen. In de motie werd het college opgeroepen druk uit te oefenen op beide partijen om internet via glasvezel voor iedereen in Zoeterwoude mogelijk te maken.

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere (online) diensten af te nemen over een enkele verbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Tevens zijn glasvezelverbindingen uiterst betrouwbaar en worden er up-time garanties van wel 99,9% afgegeven. Naast dit kent Zakelijk glasvezel nog veel meer voordelen.

  • Toekomstvast
  • Modulair & schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Zoeterwoude

Iedere bedrijfslocatie in Zoeterwoude kent haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De tarieven voor een glasvezelverbinding worden voor het grootste deel bepaald door de afstand van uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner de afstand is die overbrugd moet worden om uw bedrijf aan te sluiten op een glasvezelnetwerk, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct controleren wat de geldende tarieven en mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie in Zoeterwoude.