+31 76 - 5331331

Glasvezel Zoeterhage in Zoetermeer

Op het bedrijventerrein Zoeterhage in Zoetermeer ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Altijd internet, altijd online

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u ten alle tijden in verbinding staat met het internet? Dan biedt redundantie een uitkomst. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding weet u zeker dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van twee verbindingen bij verschillende providers over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Zoeterhage

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Zoeterhage kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.