+31 76 - 5331331

Glasvezel Rokkeveen-Oost in Zoetermeer

Op het bedrijventerrein Rokkeveen-Oost in Zoetermeer ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Rokkeveen-Oost

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel is 1 Gbit/s. Over dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden afgenomen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.