+31 76 - 5331331

Glasvezel Rokkeveen Campus in Zoetermeer

Op de Rokkeveen Campus in Zoetermeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel delen op Rokkeveen Campus

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan er gekozen worden om een zakelijke glasvezelverbinding te delen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het wel verreist dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijke voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant kan ervoor kiezen om de aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten door te rekenen naar de overige deelnemers. Ieder partij kan vervolgens direct bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor zij ieder individueel zullen worden gefactureerd. Om privacy te waarborgen staan alle diensten los van elkaar en zijn zij afgeschermd voor de overige deelnemers.

Uw vestigingen koppelen met Zakelijk glasvezel

Door met Zakelijk Glasvezel uw bedrijfsvestigingen te koppelen, creëert u een centraal netwerk waardoor het beheer wordt vereenvoudigd en applicaties en data voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Vestigingen koppelen doormiddel van glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Om de Quality of Service te waarborgen kan er worden gekozen voor een IP-VPN. Maar het is ook mogelijk om uw bedrijfsvestigingen te koppelen doormiddel van Ethernet-VPN of om eigen firewalls over het internet op te zetten met behulp van een IPSEC-tunnel. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden gebouwd naar een data center, waar uw applicaties en data zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo velen malen leuker, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur in het data center.