+31 76 - 5331331

Glasvezel Rokkehage in Zoetermeer

Op het bedrijventerrein Rokkehage in Zoetermeer ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Rokkehage

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Rokkehage komt er een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kent een oplevering ook verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, het is hierdoor mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.