+31 76 - 5331331

Glasvezel Lansinghage in Zoetermeer

Op het bedrijventerrein Lansinghage in Zoetermeer ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende dinsten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Glasvezeltarieven op Lansinghage

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Lansinghage gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Glasvezel Postcodecheck uit om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Lansinghage.