+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoornerhage in Zoetermeer

Op het bedrijventerrein Hoornerhage in Zoetermeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding op Hoornerhage

Wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van deze kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij worden afgeschermd, hierdoor hebben andere partijen dus geen toegang tot uw dienstenpakket.