+31 76 - 5331331

Glasvezel Zijdewind

In Zijdewind zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Zijdewind zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Zijdewind

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Zijdewind. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.