+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidhoek in Zierikzee

Op het bedrijventerrein Zuidhoek in Zierikzee ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen betrekkelijk eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Zuidhoek

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zuidhoek zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Dit terrein valt onder de organisatie: Bedrijvenpark Zuid.