+31 76 - 5331331

Glasvezel De Straalweg in Zierikzee

Op bedrijventerrein De Straalweg in Zierikzee ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Controleer glasvezeltarieven op De Straalweg

Elk pand op bedrijventerrein De Straalweg heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op De Straalweg, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.