+31 76 - 5331331

Glasvezel Business Park Zierikzee in Zierikzee

Op het Business Park in Zierikzee is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Business Park Zierikzee

Het is mogelijk om kosten te besparen door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk voor de glasvezel access zijn. Gebruikelijk wordt een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd. Dit houdt in dat andere partijen dus geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te handelen. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren over uw zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal VoIP-diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.